Noortesarja finaalis näitasid KUK õpilased klassi

Noortesarja finaalis näitasid KUK õpilased klassi

  • 04.06.2015

Maikuu viimase nädalavahetuse laupäeval toimus Keila Tervisekeskuses Noortesarja finaal. Võistluse igale alale oli oodatud osalema vabariigi 16 parimat noorujujat, kes moodustasid pingerea eelmiste Noortesarjade etappide põhjal. Nende tugevate tulevikutegijate seas olid ka Kalevi Ujumiskooli õpilased Jan Joonas Viirpuu, Carl-Joseph Suuroja, Aleksandr Hodanjonok, Kristjan Paul Kadarik, Maxim Zajets, Mattias Kaspar Krõlov, Sandra Tammiste, Felicia Talamanov, Mari-Liis Maas, Larissa Gassanova, Margareta Jagomägi, Rahel Sisas ja Liilia Tõnisson – ehk siis kokku 13 ujujat.

Esimese medali võitis Kalevi Ujumiskoolile Sandra Tammiste, kui saavutas ülitihedas 50m vabalt distantsis kolmanda koha ajaga 30,73. See aga ei jäänud Sandra ainukeseks medaliks, sest juba enda järgmisel alal – 200m vabalt – võeti juba kirkam hõbemedal, kui distants läbiti 2.26,91-ga. Noorujuja kolmandaks alaks oli 100m selili ning ka seal riputati Tammistele kaela pronksmedal, lõpetades ala 1.14,07-ga.

Jan Joonas Viirpuu ujus võistlusel kokku nelja ala ning kolmes neist tuli esimese kahe sekka. Esimese poodiumikoha võttis Viirpuu 100m rinnulis, kus tuli napilt alla vanduda ühele ujujale, kui distants sai läbitud ajaga 1.15,62. Järgmisena ootas ees Jan Joonast tema põhiala – 100m selili. Kalevi Ujumiskooli õpilane andis endast basseinis kõik ning lõpuaeg 1.05,78 märkis nii esikohta kui ka võistluse rekordit! 200m kompleksujumises oli heitlus viimaste meetriteni ning finišiseina puudutas Viirpuu teisena, kui oli distantsi läbinud 2.29,81-ga.

Kõiki Noortesarja finaali tulemusi näeb SIIT

Kalevi Ujumiskool õnnitleb kõiki Noortesarja finaali pääsejaid heade tulemuste eest.

Avaldatud: 02.06.2015